Orlando Frooninckx - Kawa Putih
Mijn curriculum

Orlando Frooninckx

Geboren op: 11 februari 1973
Nationaliteit: Belg
Geslacht: Man
Beroep: Zaakvoerder

Fotografie en reizen

Ik heb een grote passie voor reizen en fotografie. Met de fotoclub, die ik in 2008 opstartte, maken we dan ook vaak van de gelegenheid gebruik op er op uit te trekken en in binnen en buitenland op ontdekking te gaan. Landschappen, gebouwen, dieren en zelfs mensen zijn dankbare onderwerpen. Ik krijg ook vaak de vraag om foto’s te nemen en ben dan ook steeds tevreden als ik de blije gezichten zie als de foto’s worden afgeleverd.

Please enter your access token.

Werkpost

Met mijn zaak heb ik een bureau ruimte gekocht in Aarschot. De architect werkt er op dit ogenblik hard aan. Je zal dan ook binnenkort een pagina te zien krijgen waar ook jij de kans krijgt om van deze ruimte gebruik te maken.

Office_building_small

Websites

Het is zoals bij zovelen gestart, als hobby. Maar nu zijn we tientallen jaren verder en de interesse is gebleven. Zo sterk, dat het ook een deel van mijn beroep geworden is. De zaak bestaat reeds van mei 2001, is al een paar keer heruitgevonden en je kan er nog steeds beroep op doen.

IT-Projecten

Knowledge is power. Je hoeft niet alle kennis zelf te bezitten. Het is voldoende als je genoeg mensen kent. Door jaren als zelfstandige klanten te bezoeken, leer je mensen met allerlei betrouwbare profielen kennen. Deze uitgebreide kring van kennissen laat me toe om vrijwel alle IT-projecten tot een goed einde te brengen. Er is een website in opbouw om al deze mensen te verenigen en in de kijker te zetten.

computer-it-projects